Wolphaartsdijk info@ebcleaning.nl

Graag willen wij ons aan u voorstellen, wij zijn Edwin en Belia Allaart van EB Cleaning en Glasbewassing een Zeeuws stel die samen een bedrijf zijn begonnen als glazenwasser maar ook het reinigen van dakgoten, boeiboorden, gevelbeplating, stacaravan en verder alles wat kunststof is, is voor ons geen probleem.
Voor de glasbewassing werken wij met een spoelsysteem zodat wij tot een hoogte van 8 meter uw ramen kunnen schoonmaken met osmose water, dit water is vrij van verontreiniging en droogt dan ook vlekkeloos op. Het andere voordeel van het werken met een spoelsysteem is dat de randen van het raam en kozijn beter schoon worden.
Wij onderscheiden ons van andere glazenwasser bedrijven daar wij als getrouwd stel werken, onze kwaliteit zeer hoog ligt en wij een no-nonsens mentaliteit hebben afspraak is afspraak. Wij komen de ramen wassen wanneer het u uitkomt en niet wanneer het ons uitkomt.
Wat bieden wij nog meer, wij hebben voor u een zeemservice zo bent u er zeker van dat uw ramen het gehele jaar door schoon zijn met een frequentie die u bepaalt. Dat kan al vanaf 4 maal per jaar. Tussentijds kunt u altijd u glazenwasser bellen voor een extra wasbeurt.
Wilt u uw nieuwbouwhuis, kantoor- of bedrijfspand schoon opgeleverd hebben, neem contact op met ons voor meer info.
Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende offerte.
Met vriendelijke groet,

Edwin en Belia Allaart

Deel dit
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin